Dameklubben

Dameklubben er en ”klub i klubben” i Rønnede Golf Klub.

Dameklubben er stedet, hvor vi sætter såvel golfspil som det sociale samvær højt.
Det er her du kan skabe nye bekendtskaber i klubben.

Alle Rønnede Golf Klubs kvindelige seniormedlemmer, der er godkendt til spil på stor bane, kan blive medlem. Vi har ingen handicapbegrænsning.

Vi spiller hver torsdag med sæsonstart første torsdag i april. Mødetid kl.9.00 med spilstart ca. kl. 9.15. Holdene sættes ved lodtrækning med 3-4 spillere på hvert hold.

Spørgsmål om dameklubben og dens aktiviteter samt evt. indmeldelse kan rettes til formand for dameklubben Hanne Christiansen på telefon

24 60 58 14 eller e-mail hanne_vagn@mail.dk

Kontingent

Kontingent for medlemskab af dameklubben samt til præmier i årets matcher er fastsat til 300 kr. for året 2017. Klubbens kasserer modtager kontingentbetaling ved det årlige årsmøde eller ved indmeldelse i klubben.

Klubbens aktiviteter fremgår af sæsonplanen.