Hej Ungsenior

Er du mellem 18-25 år eller mellem 25-30 år med studiekort og gerne vil spille golf til en rigtig god pris, har Rønnede golf-kub et godt tilbud til dig.

Rønnede Golfklub tilbyder den bedste pris for ung-senior i området, så er du nybegynder eller har spillet golf før, kan du benytte dig af dette gode tilbud.

Vi tilbyder dig et medlemskab for 1800,- kr. for et helt år, som indeholder

• Evt. lån af udstyr
  • Træning (hvis man har lyst) Begyndertræning mandag kl.  17-18 (start d. 12/4)
  • Fri benyttelse af driving-range incl. frie bolde
  • Frit spil på Par3 bane
  • Brug af øveområder
  • Undervisning i regler
  • 18 hullers banen (Hvis/når du er godkendt).

Så få fat i nogle venner eller kom selv, der er plads til alleJ Hvem trænger ikke til frisk luft J

Er du interesseret i at høre mere om dette tilbud, kan du kontakte PRO Claus Clausen Rønnede golfklub tlf. 44400907 eller Lars Bloch tlf.21229318 (Junior - formand)

Fredagshygge

Der vil hver fredag i maj – juni måned fra kl. 17-19 være lidt hygge på driving-rangen / par 3 banen for ungseniorer. Her vil der blive hygget med musik på soundboxen, mulighed for træning og små konkurrencer.

Dette kan du deltage i gratis, hvis du laver et medlemskab for 1800,- kr.

Ellers kan du komme og være med, med green-free billet til Par3 banen for 125,- kr. pr. gang.