Scorekort

Når du afleverer scorekort til handicapregulering i postkassen ved klubhuset, så er der lige et par ting du skal være opmærksomme på.

Regulering kan ikke længere foretages når du spiller en privat runde. Handicap regulering er kun muligt når du spiller EDS runder. Spiller du en EDS runde skal det markeres på score kortet ved at sætte kryds i EDS feltet. Spiller du en privat runde er der ingen grund til at aflevere dit scorekort. Vi kan godt taste det ind i golfbox, og du vil efterfølgende kunne se scoren i dit scorearkiv, men det regulerer ikke dit handicap, og det tæller heller ikke med til årsreguleringen. Vi vil derfor sætte pris på at vi ikke skal bruge tid på at taste scorekort fra private runder.

Hvad er forskellen på en privat runde og en EDS runde?? Det er hvad I beslutter jer for inden I slår ud på runden. Beslutter I jer for at spille EDS er det en EDS runde, beslutter I jer for at spille en privat runde, så er det en privat runde.

EDS runder giver ret til handicap regulering, og det er vigtig at spille så mange EDS runder som muligt for at have et retvisende handicap, så jeg kan kun opfordre jer til at indlevere så mange EDS scorekort som muligt. HUSK at sætte kryds i EDS feltet på scorekortet. Reglerne giver mulighed for at spille 2 EDS runder per kalender uge.

Vh Christian

Rønnede Golf Klub
Symbiosen 2
4683 Rønnede
Tlf. 4440 0907
E-mail: info@ronnedegolfklub.dk