Eliteholdet i Rønnede Golf Klub

Eliteholdet er en samling medlemmer i Rønnede Golf Klub som ønsker at repræsentere Klubben i DGU's Danmarksturnering. Med fuld opbakning fra Klubben, arbejder holdet benhårdt hen imod en målsetning om oprykning til 4. division i Danmarksturneringen.

Danmarksturneringen

Danmarksturneringen er en landsdækkende turnering, arrangeret af Dansk Golf Union for klubhold. I 2016 har klubben tilmeldt to hold Kvalifikationsrækken for herre og er havnet i pulje 7 og pulje 9. Puljerne ser sådan ud:

Pulje 7:  Rønnede 1, Nordbornholm, Skjoldenæsholm og Ishøj
Pulje 9:  Rønnede 2, Harekær, Skovbo 1 og Næstved

Turneringen spilles som hulspilsturnering, af 1 foursome og 5 singler. I puljer med 4 hold, spiller holderne én hjemmekamp og én udekamp mod hver modstander. Efter puljespillet, spiller alle puljevindere om oprykning til 4. division.

Holderne

Førsteholdet består af Claus Clausen, Martin Thrysøe, Nicolas Jacobsen, Andreas Lohmann, Sebastian Lohmann, Alexander Højgaard, Allan Gottenborg, Morten Madsen og Dan Adelhorst (holdleder).

Andetholdet består af Claus Holmgren, Henrik Madsen, Morten Jørgensen, Kjeld Christiansen, Theodor Sigurlidason, Kurt Hansen, Leif Nørskov og Eric Goulding (holdleder).

Kampprogram

For at vi har de største muligheder for at opnå målsætningen om oprykning til divisionen, vil det betyde meget for holdene hvis der er nogen af klubbens medlemmer der har tid at komme og støtte holdene når vi spiller vores holdkampe. Kamprogrammet i år er:

23/4 kl 8:00 i Rønnede: Rønnede 1 – Nordbornholm
23/4 kl 9:10 i Rønnede: Rønnede 2 – Harekær
24/4 kl 8:00 i Skjoldenæsholm: Skjoldenæsholm – Rønnede 1
24/4 kl 9:10 i Skovbo: Skovbo 1 – Rønnede 2
28/5 kl 9:10 i Rønnede: Rønnede 2 – Næstved
29/5 kl 8:00 i Nordbornholm: Nordbornholm – Rønnede 1
29/5 kl 8:00 i Harekær: Harekær – Rønnede 2
5/6 kl 8:00 i Rønnede: Rønnede 1 – Ishøj
13/8 kl 9:10 i Ishøj: Ishøj – Rønnede 1
13/8 kl 9:50 i Næstved: Næstved – Rønnede 2
14/8 kl 8:00 i Rønnede: Rønnede 1 – Skjoldenæsholm
14/8 kl 9:10 i Rønnede: Rønnede 2 – Skovbo 1

Resultaterne af holdkampene vil blive opdateret her på siden og detaljer omkring holdkampene kan ses på: http://www.danskgolfunion.dk/turnering/holdturneringer under ”danmarksturneringen herrer” og kvalifikationsrækken pulje 7 og 9.