Generelt om spil i Dameklubben

Sæsonen starter første torsdag i april måned og slutter når vejret sætter en stopper for spil.

1. Teested er reserveret til dameklubben fra kl. 9.00 til 10.30.

Af sæsonplanen fremgår, hvad der spilles den pågældende dag. Sæsonplan findes under menupunktet ”sæsonplan”.

”Spil og spis”

Ca. 1 gang om måneden har vi ”spil og spis”, hvor vi afholder en turnering med efterfølgende spisning. Tilmelding på lister i omklædningsrum eller via mail til matchlederen senest en uge før matchdagen er nødvendig til såvel spil som spisning.

”Årets spiller”

Alle spillere, der ønsker at deltage i ”kampen” om at blive året spiller skal aflevere scorekort alle de dage, der spilles ”årets spiller”. Maksimum 8 scorekort vil være tællende og den spiller, der har opnået den sammenlagte højeste score er ”årets spiller”.

Vi spiller stableford i én række.

”Tur til anden klub”

I løbet af sæsonen arrangeres der 3 ture til en anden klub efter bestyrelsens valg, hvor der afholdes en intern turnering med efterfølgende spisning.

”Tur med overnatning”

En gang om året arrangeres tur med overnatning. Vi kører hjemmefra tirsdag morgen og er hjemme igen onsdag sidst på eftermiddagen godt trætte efter 2 runder golf på 2 forskellige baner, dejlig middag og hyggeligt samvær.

”Øvrige arrangementer”

Vi holder julefrokost i starten af december, nytårskur i starten af januar samt årsmøde første torsdag i april for alle dameklubbens medlemmer. Tilmelding til julefrokost og årsmøde er nødvendig.