Nyheder:

Hulspils mesterskaberne.
19-08-2017 16:44:53

Du finder resultaterne på hjemmesiden under "medlem" "turneringer" og "hulspilsmesterskaberne".

BANE STATUS
06-08-2017 20:58:37

9 huls bane er åben og beskrivelse af baneforløb ligger ved greenfee indskrivningen (sort og hvid tee dog lukket)

Ved rimfrost skal der spilles til vintergreens. Når rimfrosten er væk kan der spilles til sommergreens.

For de spillere som absolut ikke kan gå rundt er der mulighed for at køre buggy efter køre rute som udleveres i sekretariatet efter aftale.

Medlemstilbud
11-06-2017 17:01:53

Fuldtids senior medlemskab :

Meld dig ind nu og spil "gratis" resten af 2017. Gælder fuldtids senior medlemskab og kun ved forudbetaling af sæson 2018 (øvrige betingelser for medlemskab er gældende - se vedtægter).

For mere info skriv til claus@ronnedegolfklub.dk eller ring på 44 40 09 07

Så åbnede de nye teesteder med sol, hygge og god golf..
22-05-2017 20:45:57

Søndag d.21. Maj åbnede Rønnede Golf Klub nye teesteder. Det skete som led i en turnering hvor formanden for DGU Jim Staffensen og Rønnede Golf Klubs formand Jørgen Petersen åbnede Backtees (sort tee) og to af Rønnede Golf Klubs juniorer, Emma Bodeholt og Malthe Rasmussen åbnede den forreste tee (grøn tee).

Da det røde bånd var klippet, hvor de fleste tilskuere var medlemmer af Rønnede Golf Klub, blev turneringen ”Backtee Open” skudt i gang og med sol, baneforplejning og god golf.

Med de nye teesteder taget i brug råder Rønnede Golf Klub nu over 6 bane forløb (Sort,hvid,gul,blå,rød,grøn) mod tidligere 2 (Gul,Rød).

Efter en flot turnering var alle deltagere og alle medlemmer af Rønnede Golf Klub inviteret til gril, øl og vand i klubhuset.

Sidst på dagen var der taler ved Jim Staffensen og Jørgen Petersen, præmie overrækkelse og som afsluttende bemærkning takkede Jørgen Petersen for at alle have gjort dagen til en fest og en god dag for Rønnede Golf Klub.

Kåring af Rønnede Golf Klubs mest spændende hul
01-05-2017 17:09:02

Kåring af Rønnede Golf Klubs mest spændende hul.

Hvilket hul syntes du er Rønnede Golf Klubs mest spændende hul ??

Send din mening til fam@svanhansen.dk inden d.26.Juni!!

Begyndertræning.
23-03-2017 19:25:15

Rønnede Golf Klub har begynder træning hver mandag (dog ikke helligdage) aften i hele golf sæsonen (fra april til og med september). Vi starter op mandag den 3. april 2017. Du møder op ved klubhuset mandag aften kl. 17.45, og ganske gratis over et par mandag aftener få lov til at prøve lidt af golfspillets facetter. Du behøver ingen køller eller andet udstyr, blot du kommer i praktisk udendørs tøj, så sørger klubben for resten.

Åbnings turnering 29. april spillet se resultatet.
23-03-2017 19:17:33

Under mottoet "slå et slag for kuglerne" har match udvalget besluttet at støtte kræftens bekæmpelse gennem denne turnering. 100,- kr af matchfee på 200,- kr går ubeskåret til kræftens bekæmpelse. Cafe Højen sponsorerede 30,- kr per spiller og der blev lavet en lille auktion. Ialt sender klubben 9180,- kr til Kræftens bekæmpelse. SÅDAN.
Se resulaterne her på hejmmesiden under fanebladet "MEDLEM", "Turneringer" og Åbningsturnering".

29-09-2016 13:27:23

Sommer Teestederne åbnes til weekenden den 25-26 marts, og vejrudsigten siger temperaturer op mod 15 grader, så kom og spil banen. Åbning af sommertee's betyder du kan handicap reguleres efter runden.

BANESTATUS
21-06-2016 23:52:29

Nu kan du følge med i banestatus for Rønnede Golf Klub.

Se mere under BANEN

For at give vores medlemmer og gæster en god start på runden, vil vores greenkeepere fremover løbende opdatere med relevant info om arbejdet på Rønnede Golf Klubs anlæg.
Der vil blive informeret om arbejde der evt. kan have indflydelse på spillet, men vil ikke omfatte info om daglig pleje af anlægget, så som klipning af greens, fairways, etc.
Da informationer opdateres via greenkeepernes Facebook side, gøres opmærksom på at spørgsmål og kommentarer til opslag IKKE bliver besvaret.
Ved spørgsmål og kommentarer til banen, kontakt venligst sekretariatet.

Rigtig god tur!

Begyndertræning
21-06-2016 23:45:49

Begynder træning i Rønnede Golf Klub

Mød op ved klubhuset mandage kl. 17.45 og find ud af om du skal spille golf.
Se mere under "NYT MEDLEM"

Tilmelding til PBS
15-12-2015 17:47:18

Tilmelding PBS

Da vi bruger meget tid på at inddrive kontingenter, vil der fra sæsonen 2016 være en opkrævning på ekstra kr. 100,-
såfremt betalingen ikke sker over betalingsservice.

Du kan tilmelde din betaling på følgende link

Har du ikke tilmeldt din betaling inden næste opkrævning, som er i starten af januar 2016,
vil der blive opkrævet et gebyr på kr. 100,-.