Har du fået interesse for golfsporten, eller vil du finde ud af om det er noget for dig, kan du på disse sider finde information om sportens herligheder.

Skal du til at spille golf?

Rønnede Golf Klub har begynder træning hver mandag (dog ikke helligdage) aften i hele golf sæsonen (fra april til og med september). Vi starter op mandag den 4. april 2016. Du møder op ved klubhuset mandag aften kl. 17.45, og ganske gratis over et par mandag aftener få lov til at prøve lidt af golfspillets facetter. Du behøver ingen køller eller andet udstyr, blot du kommer i praktisk udendørs tøj, så sørger klubben for resten.

Første mandag aften vil du få en kort briefing af en af klubbens medlemmer fra begynderudvalget. Efter briefingen låner du et sæt golfkøller.
På drivingrange vil du efter en kort instruktion i at holde på køllen, øve dig i at ramme bolden. Efter at have slået en spand bolde og øvet putting, spiller vi et enkelt hul på vores par 3 bane. Alt dette foregår under kyndig vejledning af en af klubbens etablerede spillere fra begynderudvalget. Ca. kl. 21.00 slutter træningsaftenen.

Efterfølgende mandag vil du mellem 18.00 og 19.00 modtage instruktion fra klubbens PRO træner. Han vil instruere dig i at holde rigtigt på køllen (grip), og instruere dig i hvorledes du skal øve dit golfsving. Mellem hans instruktioner vil du træne i at slå til bolde. Denne instruktion/slagtræning foregår sammen med klubbens øvrige nybegyndere.
Mellem 19.00 og 21.00 laver vi øvelser på indspilsbanen eller spiller på klubbens par 3 bane. Du vil gå sammen med andre nybegyndere samt en hjælper fra begynderudvalget.

Regelundervisning foregår ligeledes mellem kl. 18.00 og 21.00 mandag aftener.

Efter en 3-4 mandag aftener forventer vi nu at du vil kunne beslutte, om du mener at golf er noget for dig. Hvis golf kunne være noget for dig så se under tilbud til nye medlemmer.