Rønnede Golf Klub har fået sin første Pro spiller

Sebastian Lohmann har besluttet at prøve lykken

Eliteholdet i Rønnede Golf Klub

Eliteholdet er en samling medlemmer i Rønnede Golf Klub som ønsker at repræsentere Klubben i DGU's Danmarksturnering. Med fuld opbakning fra Klubben, arbejder holdet benhårdt hen imod en målsetning om oprykning til 2. division i Danmarksturneringen.

Se nærmere på Eliteholdets hjemmeside på: https://eliteholdet.golf

Kære med golfere, så er det næste weekend (d. 7. – 8. maj) at Danmarksturneringen går i gang og vi starter godt ud med hjemmekampe for både vores herre- og ungdomshold.

1. holdet slår ud klokken 8 mod Falster om lørdagen og igen klokken 8 mod Køge om søndagen.

2. holdet slår ud klokken 9 også mod Falster og igen klokken 9 mod Næstved om søndagen.

Begge vores ungdomshold spiller også hjemme søndag med 2. divisionsholdet mod Dragør klokken 10 og kvalifikationsholdet mod Storstrømmen klokken 10:40.

Så kom ud og støt op om vores elite- og ungdomsspiller og se noget godt golf.

Mvh Bjørn Vinther

Eliteudvalgsformand