Rønnede Golf Klub har fået sin første Pro spiller

Sebastian Lohmann har besluttet at prøve lykken

I den forbindelse afholdes der en helt ny turnering,
hvor der bl.a. er mulighed for at spille en runde
med den nye Pro Sebastian Lohmann

Tilmelding senest 1. Juni 2022 (først til mølle-princip)
på mail til lars@on-tour.dk

Læse mere om det under nyheden

Eliteholdet i Rønnede Golf Klub

Eliteholdet er en samling medlemmer i Rønnede Golf Klub som ønsker at repræsentere Klubben i DGU's Danmarksturnering. Med fuld opbakning fra Klubben, arbejder holdet benhårdt hen imod en målsetning om oprykning til 2. division i Danmarksturneringen.

Se nærmere på Eliteholdets hjemmeside på: https://eliteholdet.golf

Kære med golfere, så er det næste weekend (d. 7. – 8. maj) at Danmarksturneringen går i gang og vi starter godt ud med hjemmekampe for både vores herre- og ungdomshold.

1. holdet slår ud klokken 8 mod Falster om lørdagen og igen klokken 8 mod Køge om søndagen.

2. holdet slår ud klokken 9 også mod Falster og igen klokken 9 mod Næstved om søndagen.

Begge vores ungdomshold spiller også hjemme søndag med 2. divisionsholdet mod Dragør klokken 10 og kvalifikationsholdet mod Storstrømmen klokken 10:40.

Så kom ud og støt op om vores elite- og ungdomsspiller og se noget godt golf.

Mvh Bjørn Vinther

Eliteudvalgsformand